Welkom

Uitnodiging

Geachte collegae,

Hierbij kondigen we opnieuw de KNF dagen aan. De Nascholingscommissie heeft weer hard gewerkt om een mooi, doortimmerd, breed, boeiend en interactief programma voor U samen te stellen. Zo zijn er op de donderdag maar liefst 3 uitgebreide cursussen, speciaal voor de collegae die zich op een voor hen nieuw gebied willen inwerken of voor diegenen die een extra verdieping willen in een bepaald vakgebied. Daarnaast is op de donderdag een minisymposium georganiseerd door onze collegae KNF technici (in de breedste zin van het woord) met een heel mooi overzicht van dit aangrenzende en belangrijke vakgebied van de KNF in de lage landen.

Voor de vrijdag hebben we weer de gebruikelijke mix van plenaire lezingen die duidelijk aansluiten bij de kliniek en daarnaast de workshops in de vorm van interactief werken en waar u alles kunt vragen aan de experts wat U altijd al had willen weten.

We nodigen u dan ook weer van harte uit onze nascholing bij te wonen.

Machiel Zwarts, Hans Koelman, Selma Tromp, Alida Gouw en Martijn Tannemaat
KNF Nascholingscommissie 2018

 

 

Geachte collegae,

Ook dit jaar heeft de KNF Nascholingscommissie weer een prachtig KNF programma gerealiseerd, waarbij het succesvolle format behouden is gebleven.

We zijn verder verheugd dat dit jaar de KNF-technologie werkgroep een mini-symposium heeft kunnen organiseren waar verschillende “medisch-technische” onderzoekers hun werk zullen presenteren. Wij denken dat dit een hele mooie aanvulling is op het programma.

Het bestuur wenst u zeer boeiende en leerzame KNF dagen toe!

Michel van Putten
Voorzitter NVKNF

 

Download de congresflyer  Online inschrijven

KNF Dagen 2018  |  Inschrijving geopend!

Countdown

Sponsors

Hoofdsponsors

Sponsors

Clinical Science Systems  |  C-Naps  |  Innomed Benelux BV